duminică, octombrie 26

Serena, legenda, (...)

Serena a fost de atata timp si inca este numarul 1 mondial dintr-un singur motiv, sa fie clar: pentru ca a muncit mai mult decat oricare alta jucatoare de tenis pe teren azi.
Serena a trebuit sa se ridice deasupra conditiei de persoana de culoare dintr-o America a anilor '80, a trebuit sa invete tenis pe terenuri acoperite de cioburi, a trebuit sa cerseasca mingi de tenis de la cluburi de tenis.

Serena nu este un tanc, nu este un Goliath, este o persoana. Este o femeie cu aceleasi vulnerabilitati ca celalalte femei, care trebuie sa indure toate aceste insulte, sa se ridice deasupra lor si sa faca toate aceste eforturi sa para ca si cum nu se chinuie. Data viitoare cand o comparati pe miniona Halep cu tancul Serena, puneti-va in locul Serenei, sau mai bine, imaginati-va copilul vostru in locul Serenei.
Atat de puternica si de admirat este aceasta Serena!

Daca vrem sa amplificam succesul Simonei si sa aducem un plus de respect Romaniei, pe langa cel adus individual de Simona, numai si numai prin munca ei si a familiei ei, haideti sa ne ridicam si noi la inaltimea momentului si sa nu ne purtam ca o tara mica ce inteapa cu un ac un imperiu, ce se bucura exagerat de succese sporadice in diverse domenii. Romania nu a facut nimic in sensul punerii unor baze in sport sau orice alt domeniu, ca sa zicem ca Halep e doar inceputul. Halep este doar o exceptie.

Asa ca bucurati-va ca aveti ocazia sa vedeti un roman jucand cu o legenda vie si lasati ura deoparte pentru acest meci.
Nu "Bafta, Simona!", ci "Munceste, Simona!"

Un comentariu:

Octavian spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.